2267021010 6980394591 Δίστομο Βοιωτίας ateixos@yahoo.com
hero image
 
 
Αρχαίο Τείχος
Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες Δίστομο Βοιωτίας
 

 
 
Προορισμοί

Οι τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες μας Αρχαίο Τείχος εδρεύει στο Δίστομο Βοιωτίας με θέα τα άγρια βουνά και την αίσθηση της ρουμελιωτικής νοοτροπίας.

Επιλέγοντας τις κατοικίες μας στο Δίστομο Βοιωτίας έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αμέτρητα αξιοθέατα για να ανακαλύψετε, πολλές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε και πολλά καινούργια μέρη να επισκεφθείτε για φαγητό, ποτό ή για οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σας.

 
 
 
 
 
 
Τα καλύτερα 
και τα πιο φημισμένα μέρη του τόπου μας για να επισκεφθείτε πρώτα είναι ένα από τα πιο μεγάλα βουνά της χώρας μας, το βουνό του Παρνασσού, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο ή να περπατήσετε τα μονοπάτια του στην υπέροχη φύση. Έπειτα μπορείτε να περάσετε από τα περίγυρο μέρη του βουνού όπως, την Αράχωβα, τους Δελφούς, το Γαλαξείδι, την Αγόριανη κτλπ.
 
 
 
 
Παρνασσός

"Το Αρχαίο Τείχος" βρίσκεται στους πρόποδες του Παρνασσού, στο όρος που σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο "Έλληνας". Το αγαπημένο βουνό των αρχαίων Ελλήνων είναι κατάλληλο για πεζοπορία και εκδρομές όλες τις εποχές του χρόνου και τα χωριά του διακρίνονται για τη μοναδική ομορφιά τους.

Αν είστε λάτρης της πεζοπορίας πιάστε τα μπατόν σας. Αν σας αρέσουν οι αρχαιολογικοί χώροι και είστε λάτρεις του πολιτισμού περιηγηθείτε σε μονοπάτια που περιγράφει ο αρχαίος ιστοριογράφος Παυσανίας, ανάμεσα σε ατελείωτες λάκες με έλατα

 
 
 
 
Δελφοί

"Στα 10 λεπτά από το Αρχαίο Τείχος βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Ελλάδας, το Μουσείο των Δελφών. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών παρουσιάζει την ιστορία του φημισμένου δελφικού ιερού και του πιο ξακουστού μαντείου του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Εκεί εκτίθενται μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της αρχαίας ελληνικής τέχνης, τα οποία καλύπτουν την περίοδο από τη 2η χιλιετία π.Χ., πριν από την ίδρυση του Ιερού, έως και την ύστερη αρχαιότητα. Δείτε τον Ηνίοχο, τον Ναό του Απόλλωνα, τη Θόλο

 
 
 
 
Αράχωβα

Το "Αρχαίο Τείχος" βρίσκεται τόσο κοντά στην Αράχωβα, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση και τόσο μακριά της, ώστε να έχετε -αν το επιθυμείτε- ησυχία και μια πιο αυθεντική ματιά στην περιοχή. Η πρωτεύουσα της χειμερινής διασκέδασης δεν είναι η μοναδική σας επιλογή.

Το Δίστομο είναι ένα εξαιρετικά γραφικό χωριό με ιδιαίτερη ιστορία και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Το Αρχαίο Τείχος είναι το κατάλληλο εφαλτήριο για υπέροχες διαδρομές στα χωριά του Βοιωτικού Παρνασσού (π.χ. Αντίκυρα, Χρυσό, Δελφοί, Στείρι), του Φωκικού Παρνασσού (Αγόριανη, Πολύδροσο) αλλά και του Φθιωτικού (Αμφίκλεια, Τιθορέα)

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μάθετε τις τιμές μας και την διαθεσιμότητα των κατοικιών μας όπου θα περάσετε τις αξέχαστες χαλαρωτικές διακοπές σας.
   Δίστομο / Βοιωτίας
     
   6980394591
   2267021010