2267021010 6980394591 Δίστομο Βοιωτίας ateixos@yahoo.com
hero image
 
 
Αρχαίο Τείχος
Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες Δίστομο Βοιωτίας

Οι τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες μας Αρχαίο Τείχος εδρεύει στο Δίστομο Βοιωτίας με θέα τα άγρια βουνά και την αίσθηση της ρουμελιωτικής νοοτροπίας.

Στον έναν και μοναδικό, παραδοσιακό διστομίτικο πέτρινο ξενώνα  μας, θα  βρείτε τέσσερις μαγευτικές, αυτόνομες επιπλωμένες κατοικίες. Το αρχοντικό μας Αρχαίο Τείχος μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση μέχρι 16 άτομα στα ζεστά καταλύματά του, περιέχοντας ανεξάρτητα σαλόνια και μπαλκόνια σε κάθε δωμάτιο με την απίστευτη θέα του χωριού και πίσω του τα όμορφα βουνά.    

 
 
 
 
ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
 
 
 
 
  Τηλεόραση
  Στεγνωτήρας Μαλλιών
  Ψυγείο
  Θέρμανση
  Κλιματισμός
  Κουζίνα
  Ντουζιέρα
  Ανεξάρτητη Είσοδο
  Σαλόνι
 

Τα δωμάτια μας

Αν και βρίσκεται λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία του μαρτυρικού χωριού, το "Αρχαίο Τείχος" έχει θέα στο καταπράσινο βουνό και η αρχιτεκτονική του-από πέτρα και ξύλο- τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους αποπνέει ρουμελιώτικο αέρα, καλαισθησία και γνήσια φιλοξενία.

Στον έναν και μοναδικό, παραδοσιακό Διστομίτικο ξενώνα μας, θα  βρείτε τέσσερις μαγευτικές, αυτόνομες, επιπλωμένες, δίπατες κατοικίες. Το αρχοντικό μας μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη άνεση συνολικά- μέχρι 16 άτομα. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν σαλόνι, κουζίνα και τουαλέτα στο ισόγειο και υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες στον πρώτο όροφο.

Έχουν όλα ανεξάρτητη είσοδο. Κάποια διαθέτουν και wc. Στο πλήρως επιπλωμένο σαλόνι των πεντάκλινων κυριαρχεί το τζάκι, η τραπεζαρία και η μεγάλη κουζίνα, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σκεύη -όχι μόνο για πρωϊνό- αλλά και για πλήρη γεύματα. 

 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μάθετε τις τιμές μας και την διαθεσιμότητα των κατοικιών μας όπου θα περάσετε τις αξέχαστες χαλαρωτικές διακοπές σας.
   Δίστομο / Βοιωτίας
     
   6980394591
   2267021010